Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

USAID у співпраці з Мінагрополітики та Байєр надасть насіння озимого ріпаку для фермерів у 6 областях

Дата: 10.08.2023 08:57
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Уряд США через Програму USAID АГРО у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть українським агровиробникам 1,700 посівних одиниць насіння озимого ріпаку. Насіння бренду DEKALB від компанії Байєр вистачить орієнтовно для посіву 5,100 гектарів культури.

Участь в програмі зможуть взяти фермери з шести областей України – Донецької, Харківської, Сумської, Чернігівської, Запорізької, Херсонської (за винятком тимчасово окупованих територій). Учасники мають бути зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи – підприємці, та обробляти від 5 до 500 гектарів. Кожен учасник зможе отримати до 15 посівних одиниць насіння, залежно від площі землі в обробітку. Допомога націлена на області, де агровиробники найбільше постраждали внаслідок війни. Насіння допоможе їм отримати наступний врожай та продовжувати роботу. А отриманий дохід спрямувати на нагальні потреби господарств – відновлення та відбудову.

За підтримки Міністерства з аграрної політики та продовольства України реєстрація на отримання допомоги вже розпочалася в Державному аграрному реєстрі (ДАР) та триватиме до 18 серпня або до вичерпання планових обсягів допомоги. Заявки приймаються виключно через ДАР, у розділі “Доступні програми” - “ Ріпак DEKALB. Програма USAID АГРО”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь