Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як зберегти своє ментальне здоровʼя?

Дата: 13.09.2023 10:19
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

12 вересня 2023 року у Словʼянському міському центрі зайнятості відбувся тренінг для безробітних, який був спрямований на опанування базових навичок самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях, який організовано у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олени Зеленської Державною службою зайнятості в співпраці з Координаційним центром психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України, ГО «Безбар'єрність» та Israel Trauma Coalition.

На початку зустрічі  фахівчиня центру зайнятості Поліна Лоіш продемонструвала присутнім техніки, які допомагають людям  знаходити  в собі нові сили, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо. Далі учасники  подивилися відеоролик, який навчає надавати першу ментальну допомогу людині під час повітряної тривоги. Також фахівчиня ознайомила учасників з основними пунктами протоколу первинної підтримки у кризових ситуаціях «VIVO» та моделі BASIC PH. Наприкінці зустрічі  фахівчиня центру зайнятості   закликала слухачів  звернути увагу на свій емоційний стан і взяти відповідальність за нього, тим більше що набуті  знання під час тренінгу допоможуть це зробити більш ефективно.

Супровід розробки та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської забезпечує Координаційний центр з психічного здоров'я при Кабінеті Міністрів України за експертного партнерства та підтримки ВООЗ. Майданчиком для ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада Кабінету Міністрів України.

Докладніше за тел. +38 050-550-54-60

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості в месенджері Telegram https://t.me/DonOczBot

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості населення 080033 6167

#тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist #безбарєрність

#barrierfree



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь