Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Черкаській ТГ утворили Молодіжну раду

Дата: 02.11.2023 09:19
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

01 листопада 2023 року відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Черкаській селищній раді. Віднині, активна молодь матиме можливість брати участь у формуванні та реалізації молодіжної політики в громаді.

         На засіданні були присутні керівництво селищної військової адміністрації, члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів і кандидати до складу Молодіжної ради.

         «Ідея створення молодіжної ради стала важливим кроком на шляху реалізації молодіжної політики в громаді. Адже найкраще зрозуміти та вирішити питання молоді, може тільки вона сама. Сучасна молодь має інший світогляд, мрії, прагнення, тому для більш ефективної роботи цього напрямку необхідне залучення молодих та активних  жителів громади. Сьогодні хочу привітати кожного особисто, адже вступ до молодіжної ради – відповідальне рішення. Щиро бажаю успіхів та продуктивної роботи», - зазначив начальник Черкаської селищної військової адміністрації Олексій Кривоконь.

         До складу Молодіжної ради увійшли 14 представників населених пунктів громади та інститутів громадянського суспільства віком від 14 до 35 років. Серед них представники центру безпеки громадян, закладів освіти, культури, учнівського самоврядування, студенти закладів вищої освіти. Шляхом таємного голосування обрано голову, заступника голови та секретаря  Молодіжної ради.

Голова Молодіжної ради – Ісік Єлизавета;

Заступник голови Молодіжної ради – Тимощук Аліна;

Секретар Молодіжної ради – Придатько Влада.

Члени молодіжної ради:

Володіна Анастасія, Зубко Павло, Майорова Тетяна, Малик Софія, , Полуніна Юлія, Панченко Владислав, Маловик Андрій, Литвинова Марія, Соколов Олексій, Хорошева Єлизавета, Гавриш Дмитро.

         Вітаємо усіх учасників Молодіжної ради і сподіваємось, що Рада стане центром молодіжної активності, плідної праці та великих звершень, спрямованих на покращення життя молоді в громаді!

         Активна молодь – сильна громада!

 

За інформацією

відділу культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь