Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території громади тривають роботи щодо благоустрою населених пунктів

Дата: 03.11.2023 10:17
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Черкаською селищною військовою адміністрацією продовжено співпрацю зі Слов’янським міським центром зайнятості щодо організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану. Залучені робітники продовжують працювати над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, обрізкою дерев, прибиранням сухого листя, тощо.

Так, в Новомиколаївському старостинському окрузі, окрім санітарної очистки території, висаджені осінні квіти та облаштоване місце для відпочинку селян.

❗️Шановні мешканці громади❗️

Звертаємось до вас з проханням підтримувати у належному стані прилеглі до ваших домоволодінь території.

Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави. Дотримання правил благоустрою також передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця.

Важливо!

До порушень правил поводжень із твердими побутовими відходами належить також відсутність укладеного договору на послуги з вивезення побутових відходів незалежно від статусу споживача (фізична чи юридична особа).

Чистота та порядок в нашій громаді залежить від кожного з нас,

зробимо наші села та селище чистими та привабливими!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь