Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаська селищна територіальна громада долучилась до впровадження проєкту «Партисипативне відновлення: інструменти та практики для зміцнення спроможності громад», який реалізовує Громадська організація «Будуємо Україну разом» за підтримки ULEAD з Єв

Дата: 15.11.2023 14:46
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

 

Черкаська селищна територіальна громада долучилась до впровадження проєкту «Партисипативне відновлення: інструменти та практики для зміцнення спроможності громад», який реалізовує Громадська організація «Будуємо Україну разом» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. В жовтні, працівники Черкаської селищної ради взяли участь у тренінгах в м. Полтава, на яких розглядались питання про співпрацю, вибудову дружніх та довірливих взаємин між жителями громади, культуру волонтерства, залучення мешканців громад до спільної дії і добросусідства.

З 13 та 14 листопада представники Молодіжної ради, активна молодь громади Анастасія Володіна та Поліна Лисенко відвідали з навчальним візитом м. Житомир, що включав супровід від модераторів, які поділилися позитивним досвідом залучення місцевих волонтерів та нетворкінг учасників. Заходи, які проведено в рамках проєкту, є тільки початком. Бо далі будуть організовані БУР-табори, десятки БУРчиків і навіть, довгострокове волонтерство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь