Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 листопада 2023 року Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності

Дата: 21.11.2023 09:27
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

21 листопада 2023 року Україна відзначатиме 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни та й усього світу.

З огляду на історичну важливість Революції Гідності, необхідність відзначення 10-ї річниці від її початку на належному державному рівні відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. No112-р «Про затвердження плану заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на 2021–2025 роки», Указу Президента України від 11.02.2015 No 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», Український інститут національної пам’яті (далі – Інститут) та Національний музей Революції Гідності спільно з партнерами здійснює організацію та проведення заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи. Цього року День Гідності і Свободи відзначатимемо із гаслом «ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ».

10 років тому ми зафіксували історію нашої першої перемоги у цій війні – Революції Гідності. Сила і масовість громадянського спротиву, самопожертва Героїв Небесної Сотні, не залишила тоді проросійській диктатурі шансу в Україні.

Сьогодні ми дякуємо всім гідним і вільним. Тим, хто зі щитом і хто на щиті. Для яких найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність і Свобода.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь