Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання робочої групи з питань облаштування Алеї пам’яті Героїв на території Черкаської селищної територіальної громади

Дата: 12.01.2024 13:46
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

12 січня під головуванням начальника Черкаської селищної військової адміністрації Олексія Кривоконя відбулося засідання робочої групи з питань облаштування Алеї пам’яті Героїв на території Черкаської селищної територіальної громади.

Учасниками було обговорено концепцію та місце розташування Алеї, робочі питання втілення задуму з урахуванням досвіду інших громад, визначено обсяги робіт, конкретизовано доручення відповідним відділам селищної ради. Деталі будуть погоджені з родинами загиблих Героїв.

Алея пам’яті Героїв – це місце, де кожен перехожий, який хоча б на мить зупинятиме свій погляд на фото загиблих, згадуватиме ціну нашої незалежності.

Від почату війни з російськими окупантами наша громада втратила вже 7 героїв-захисників, 6 з них загинуло під час повномасштабного вторгнення… І ми повинні повсякчас пам’ятати про подвиг своїх земляків та розповідати своїм дітям. Скільки б часу не минуло, імена тих, що не повернулися живими до своїх домівок, не зітруться з нашої пам’яті. А ми будемо робити все можливе для того, щоб прийдешні покоління знали, якою ціною Україна існує.

За інформацією

відділу культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь