Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 лютого - День єднання

Дата: 16.02.2024 10:56
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

16 лютого в Україні відзначається День єднання. Свято впроваджено згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року.

З нагоди зазначеної дати, біля Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру відбулось урочисте підняття Державного Прапора України.

Присутніх привітав начальник Черкаської селищної військової адміністрації Олексій Кривоконь: «Сьогодні ми проходимо важкий шлях боротьби, який потребує, насамперед, єднання всього українського народу. Ми об’єдналися у лютому 2022 року й так вже два роки, у неймовірно складних умовах, українці демонструють всьому світові свою волелюбність і більшість демократичних країн світу об’єдналися й підтримують Україну в нелегкій боротьбі з ворогом. Ми проходимо через біль гірких втрат у боях за рідну землю. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо».

В заході взяли участь керівництво селищної військової адміністрації, працівники селищної ради, працівники "Центру безпеки громадян", представники поліцїї, громадськість.

Україна – єдина не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ¬– до Перемоги! 💙💛

З Днем Єднання!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь