Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кривоконь Андрій Вікторович

Дата: 20.03.2024 20:53
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

Народився Герой 15 червня 1977 р. Де б не проходили його дитячі та юнацькі роки (у с. Привілля, Слов’янського району чи у м. Краматорську), де б він не навчався (у Привільській ЗОШ, Краматорській ЗОШ №10 чи в Краматорському КВПТУ № 123), Андрій завжди був допитливим учнем, сумлінним, веселим, товариським. Його любили вчителі, вихователі, друзі.

Працьовитий, чесний, завжди готовий прийти на допомогу. Любив подорожувати, рибалити, щось майструвати. Мав золоті руки. Дуже гарно малював, цьому навчив і доньку Софію, яка зараз навчається в Київському університеті культури. У 2015 р. працював супервізером у THE HALO TRUST (представництво гуманітарного розмінування в Україні) на території Донецької та Луганської обл.

У 2022 році, коли розпочалося вторгнення з боку країни агресора, вирішив добровільно йти й захищати рідну Україну. 28 лютого 2022 р. Краматорським військкоматом був направлений до ДШВ.

Двічі був поранений. За героїзм та мужність у боротьбі з ворогом нагороджений орденом «За мужність», медаллю «За гідність і патріотизм» посмертно.

Загинув 8 липня 2023 р. під Новою Токмачкою Запорізької області, виконуючи бойове завдання. Похований у рідному селі Привіллі, де народився.

Андрій був надійним побратимом і відповідальним воїном, який сміливо та гідно виконував бойові завдання. Завжди був гарним сином, старшим братом, чудовим батьком для доньки, вірним другом. Друзів у нього було дуже  багато.

Товариський, мудрий, розсудливий, людина щирої душі й високого патріотичного обов’язку – таким Андрій залишиться в пам’яті всіх, хто його знав і кого він так любив.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь