Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чому мені варто вакцинувати дитину?

Дата: 30.04.2024 13:25
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Вакцинація є одним з геніальних винаходів людства, які дозволили суттєво знизити дитячу смертність в світі. Згідно даних ВООЗ імунізація зберігає від 2 до 3 мільйонів дитячих життів щороку Вакцинація може захистити її від ускладнень небезпечних захворювань, госпіталізації та смерті.

  • Вакцинація заощаджує час та бюджет родини, дозволяючи скоротити кількість робочих та навчальних днів, втрачених через хворобу.

  • Вакцинація захищає не тільки вашу дитину, а й тих дітей та дорослих з її оточення, які через реальні медичні протипокази чи малий вік не можуть бути вакциновані. 

  • Вакцинація має додаткові переваги для здоров’я. Наприклад, згідно результатів наукових досліджень у вакцинованих дітей рідше розвиваються хронічні алергічні захворювання, а вакцинація немовлят від ротавірусу знижує шанси на розвиток в них цукрового діабету 1 типу.

  • Вакцинація дозволяє віддати дитину в садочок чи школу у випадку переїзду за кордон до країн, де щеплення є обов’язковою умовою для відвідування дитячих навчально-виховних закладів.

Пам’ятайте: вакцинація є одним з геніальних винаходів людства, який дозволив суттєво знизити дитячу смертність в світі. Згідно даних Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я (WHO) імунізація зберігає від 2 до 3 мільйонів дитячих життів щороку.

Більше інформації за посиланням https://vaccine.org.ua/pro-vakczynacziyu/pro-vakczynacziyu-dity/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь