Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навіки в строю: в Черкаській громаді відкрили Алею пам’яті Героїв.

Дата: 22.05.2024 13:12
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

22 травня у селищі Черкаське відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті Героїв, на якій встановили 12 пам’ятних світлин мешканців та уродженців громади, що віддали життя за Україну.

На відкриття Алеї завітали начальник Черкаської селищної військової адміністрації Олексій Кривоконь, голова Краматорської райдержадміністрації, начальник Краматорської районної військової адміністрації Андрій Панков, представники національної поліції, центру безпеки громадян, працівники Черкаської селищної ради, рідні та близькі загиблих військовослужбовців, друзі та односельці.

«Це місце має стати символічним — нагадувати всім нам про подвиг наших Героїв. Про те, якою ціною дається нам свобода. Про те, яку ціну платять воїни за наші мирні ранки та спокійні ночі. Вони любили свою країну понад усе та віддали життя за неї, тому вони достойні найвищого пошанування. Наш обов'язок пам'ятати та цінувати подвиг нашого світлого воїнства і піклуватися про їхні родини. Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів», - зазначив Олексій Кривоконь.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх тих, хто віддав своє життя заради України і миру на нашій землі та поклали квіти до Алеї загиблих захисників.

Подвиг цих хлопців, сміливість та самовідданість заслуговують на те, щоб їх імена, обличчя знав кожен мешканець громади. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними… Світла їм пам’ять.

Нехай кожен, хто буде проходити і проїжджати тут, дивиться в очі загиблим нашим Героям і пам’ятає, якою ціною…

Вічна пам’ять воїнам! Слава Україні! Слава українським захисникам!

За інформацією

відділу культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь