Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 вересня 2024 року Україна відзначає День усиновлення

Дата: 17.09.2024 10:56
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

🗓17 вересня 2024 року Україна відзначає День усиновлення, який збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли в свої родини дітей, які при різних обставинах втратили своїх рідних.

Усиновлення - це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. Усиновлювачі заслуговують на повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти - це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки.

Станом на 17.09.2024 на території громади в родинах проживає 4 усиновлені дитини, на первинному обліку Служби у справах дітей Черкаської селищної ради перебуває 48 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них - 45 дітей влаштовані до сімейних форм виховання. Успішно функціонують 4 дитячі будинки сімейного типу, в яких на даний час виховується 35 статусних дітей.

Хочемо побажати батькам та діткам міцного здоров’я, віри в добро та справедливість, мирного неба і обов’язково любові.🩵💛 Хай у Ваших домівках завжди панують спокій та затишок, доброта, взаєморозуміння та відвертість допомагають у будівництві міцного довголіття кожної родини.

Служба у справах дітей Черкаської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь