Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мобільний центр зайнятості – безбар’єрний простір для мешканців віддалених сіл!

Дата: 18.09.2024 15:42
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

17 вересня до с. Маяки Святогірської  громади в черговий раз завітали фахівці Слов’янського міського центру зайнятості. Завдяки мобільному офісу місцеві мешканці на власному досвіді переконались в безбар’єрності послуг служби зайнятості. Фахівці проінформували присутніх про актуальні вакансії, в тому числі з наданням житла та дистанційним характером роботи, можливості профнавчання, механізм отримання ваучерів, а також звернули увагу на онлайн-сервіси служби зайнятості, зокрема переселенцям презентували чат-бот у Telegram «Єдине вікно: помічник ВПО».

Представникам бізнесу та особам, які планують розпочати власну справу, розповіли про програми фінансової підтримки від служби зайнятості та урядовий проєкт «єРобота» «Власна справа», ознайомили з онлайн платформою для підприємців на порталі Дія. Бізнес.

В результаті 3 безробітних отримали направлення на роботу, 5 осіб склали резюме, 4 особи мають намір скористатись ваучером на навчання, 3 підприємцям надані консультації з механізму складання бізнес-плану та подання документів на мікрогрант, фермер зацікавився програмою підтримки сільського господарства України (UASP) від Mercy Corps.

Слов’янський міський центр зайнятості й надалі надаватиме необхідні послуги сільським мешканцям! До нових зустрічей!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь