Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Патронат, як альтернативне працевлаштування

Дата: 30.09.2024 14:26
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

     З метою реалізації профорієнтаційного проекту «Плануй, розвивайся, знаходь!» Донецького обласного центру зайнятості та з нагоди тижня «Сімейний патронат - крок до щасливого дитинства» 27 вересня шукачі роботи Слов’янського  міського центру зайнятості взяли участь у вебінарі з питань патронатної родини.

     Що таке #патронатна_родина, хто має можливість стати патронатним вихователем і яку підтримку вони будуть мати від держави розповідала запрошена спікерка - в.о. начальника Служби у справах дітей Cловʼянськоі МВА Олена Соколова.

     На зустрічі слухачі  дізнались, що патронатні сім'ї приймають дітей , які опинилися у складних життєвих обставинах. А патронатні вихователі працюють тимчасовими батьками. Держава надає їм соціальну допомогу та сплачує єдиний соціальний внесок.

     Наприкінці  заходу слухачі зробили висновок що сімейний патронат є своєрідною формою офіційного працевлаштування. Саме тому  деякі учасники домовилися про індивідуальну співбесіду з представником Служби у справах дітей та виявили бажання отримати більш детальну інформацію з цієї послуги. Наступна зустріч вже скоро!

🔖 Єдиний портал 💻 вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

🔖 Call-центр 📱 Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь