Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональна онлайн-платформа «Діалог влади та бізнесу»

Дата: 17.10.2024 12:53
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

З 15 жовтня 2024 року розпочинає роботу регіональна онлайн-платформа «Діалог влади та бізнесу» для комунікації бізнесу з представниками місцевої влади. Платформа створена за дорученням Президента України Володимира Зеленського для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців у кожній області на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

У межах цієї роботи щотижня на базі облдержадміністрації будуть проводитися відкриті онлайн-зустрічі підприємців із представниками місцевої влади, на яких кожен отримає можливість донести до керівництва регіону та представників центральних органів виконавчої влади на місцях свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні, проблемні питання, які негативно впливають на розвиток та підтримку підприємництва.

Раз на квартал буде проводитися регіональна онлайн-зустріч за участі представників бюджетоутворюючих підприємств регіону, профільних міністерств відповідно до запиту, очільників громад та інших для особистої комунікації, налагодження звʼязків і покращення взаємодії.

Новий формат системного та конструктивного діалогу влади і бізнесу на регіональному рівні дозволить вчасно реагувати на запити підприємців та підтримувати їх, формувати критично важливий в умовах війни пакет пропозицій загальнонаціонального рівня для розгляду на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Перша така зустріч відбудеться 18 жовтня 2024 року о 12.00 та буде присвячена темі «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП». Приєднатися до онлайн-зустрічі можна за попередньою реєстрацією за посиланням http://surl.li/fdinsb (проходити реєстрацію потрібно кожного тижня).

Також обовʼязково потрібно зазначати короткий зміст питання, яке потребує розгляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь