Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося передсесійне  сумісне засідання постійних депутатських комісій Черкаської селищної ради : з питань  прав людини, законності, депутатської діяльності і етики,   з питань  освіти, культури, спорту.

Дата: 10.02.2017 18:33
Кількість переглядів: 685

Фото без опису  Фото без опису

08 лютого  в приміщенні  адміністративної будівлі селищної ради відбулося передсесійне сумісне засідання постійних депутатських комісій Черкаської селищної ради : з питань  прав людини, законності, депутатської діяльності і етики,   з питань  освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, материнства й дитинстваю та  з питань  соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг . На засідання були запршені : Головаш А.В., начальник відділу  економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального  господарства, Человян О.А., начальник фінансового управління,Петрусенко С.В., керуючий справами  виконавчого апарат .

     На порядок денний було винесено 14 питань :

1.Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради / об’єднаної територіальної громади  за 2016 рік.       

2. Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку  Черкаської селищної ради на 2017 рік, затвердженої рішенням селищної ради  № 7/14-361 від  23.12.2016

 3. Про  Програму підтримки  соціально-незахищених верств населення «Турбота»  Черкаської селищної ради на 2017 рік

4. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням  Черкаської ЗОШ № 2»

5. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Привільської ЗОШ»

6 Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Прелесненської ЗОШ» 

7. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Новомиколаївської ЗОШ»

8 Про затвердження рішення виконкому «Про  надання згоди на внесення змін до проектної документації з реконструкції системи теплопостачання Черкаської ЗОШ 1-111 ступенів № 2»

9. Про створення відділу  культури та туризму  Черкаської селищної ради 

10. Про  створення відділу  освіти  Черкаської селищної ради            

11. Про оголошення конкурсу на створення офіційної символіки  Черкаської селищної ради / об’єднаної територіальної громади/.          

12. Про вступ до Асоціації об,єднаних територіальних громад.

13. Про затвердження тарифів  ТОВ «Славенерго» та постачання теплової енергії на об,ект Будівля амбулаторії  ЦПМСД Слов’янського району», розташованої за адресою: смт Черкаське, вул. Миру, 4

14. Про затвердження річного звіту про виконання селищного бюджету за 2016рік

За результатами розгляду зазначених питань було ухвалено рішення про внесення їх на розгляд сесії Черкаської  селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь