Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося передсесійне  сумісне засідання постійних депутатських комісій Черкаської селищної ради :  з питань  планування бюджету та фінансів, підтримання підприємництва та торгівлі , та питань  агропромислового комплексу та земельних ресурсів

Дата: 10.02.2017 18:37
Кількість переглядів: 717

Фото без опису  Фото без опису

08 лютого  в приміщенні  адміністративної будівлі селищної ради відбулося передсесійне сумісне засідання постійних депутатських комісій Черкаської селищної ради : з питань  планування бюджету та фінансів, підтримання підприємництва та торгівлі , та питань  агропромислового комплексу та земельних ресурсів. На засідання були запршені : Стребіж С.В., начальник відділу земельних відносин, Головаш А.В., начальник відділу  економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального  господарства,Человян О.А., начальник фінансового управління,Петрусенко С.В., керуючий справами  виконавчого апарату

     На порядок денний було винесено 21 питання  :

  1. Про розгляд звернень приватних підприємців стосовно зменшення відсотків орендної плати.
  2. Про вирішення питання по сплаті оренди та земельному податку за 2016 рік гр. Кудієвським А.А. та подальших  договірних взаємовідносинах. 
  3. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради / об’єднаної територіальної громади  за 2016 рік.

4. Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку  Черкаської селищної ради на 2017 рік, затвердженої рішенням селищної ради  № 7/14-361 від  23.12.2016

5. Про  Програму підтримки  соціально-незахищених верств населення «Турбота»  Черкаської селищної ради на 2017 рік

6. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням  Черкаської ЗОШ № 2»                           

7. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Привільської ЗОШ»

8 Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Прелесненської ЗОШ»

10. Про надання згоди на  виготовлення  проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Тепломодернізація будівель з обладнанням Новомиколаївської ЗОШ»                            

11 Про затвердження рішення виконкому «Про  надання згоди на внесення змін до проектної документації з реконструкції системи теплопостачання Черкаської ЗОШ 1-111 ступенів № 2»

12. Про оголошення конкурсу на створення офіційної символіки  Черкаської селищної ради / об’єднаної територіальної громади/.

13. Про вступ до Асоціації об,єднаних територіальних громад.

14. Про затвердження тарифів  ТОВ «Славенерго» та постачання теплової енергії на об,ект Будівля амбулаторії  ЦПМСД Слов’янського району», розташованої за адресою: смт Черкаське, вул. Миру, 4

15. Про затвердження річного звіту про виконання селищного бюджету за 2016рік

16. Про внесення змін і доповнень до рішення Черкаської селищної ради від 23.12.2016 № 7/14- 362 «Про селищний бюджет на  2017 рік»

17 Про затвердження рішення виконкому від 31.01.2017р. «Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг з використанням електронної системи закупівель»                                        

18. Про припинення права користування земельною ділянкою за адресою: смт Черкаське,  вул. Молодіжна, 103

19 Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі / на місцевості/ громадянину Козачко М.В.

20. Про надання згоди на розробку детального плану території для зміни цільового призначення частини земельної ділянки під розміщення нежитлової будівлі магазину.

21. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі / на місцевості/ громадянину Дєдову В.Л.

  За результатами розгляду зазначених питань було ухвалено рішення про внесення їх на розгляд сесії Черкаської  селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь