Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В піснях героїв прославляєм, що здобували волю нам. Про них ми з гордістю співаєм, за щастя наше вдячні вам.

Дата: 16.10.2017 22:34
Кількість переглядів: 684

Фото без опису      Фото без опису   

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису    

 

Фото без опису      Фото без опису

 З  метою  відродження та популяризації національно-патріотичної   пісні,    виявлення та підтримки талановитих молодих виконавців, залучення дітей та молоді до пісенної творчості національного характеру, в день Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України, з ініціативи відділу культури та туризму та підтримки Черкаської селищної ради  в Красноармійському сільському клубі-бібліотеці було проведено свято  патріотичної та козацької пісні «Воїн. Захисник. Солдат.» серед аматорських творчих колективів та учасників художньої самодіяльності закладів культури Черкаської селищної ради. 

   На пісенному  святі  прозвучало двадцять пісенних шедеврів, що їх майстерно виконали представники Черкаського, Майданського, Троїцького, Привільського, Прелесненського,  Новомиколаївського, Олександрівського, Красноармійського закладів культури, з загальною кількістю 50 виконавців різної вікової категорії, яких організатори фестивалю нагородили дипломами та  заохочувальними подарунками, а присутні у залі – гучними  оплесками.

  Під час заходу учасники мали змогу ознайомитися з тематичною літературною виставкою «День українського козацтва. День захисника України». Протягом cвята майстринею декоративно-прикладного мистецтва Падалка К.А. було проведено майстер-клас по виготовленню сувенірів з підручних матеріалів для  військовослужбовців, які знаходяться на передовій і бережуть наш спокій.

   Загалом, загальногромадський культурно-мистецький захід   патріотичної та козацької пісні «Воїн. Захисник. Солдат.» пройшов на належному рівні. Всі бажаючі, які завітали на цей захід мали змогу слухати і насолоджуватись патріотичною піснею, що здатна бадьорити душу і створювати особливий настрій надії і впевненості у майбутнє!

  На початку пісенного свята, з метою вшанування загиблих героїв, на місці падіння вертольоту та гибелі військовослужбовців АТО в селі Маячка та в селі Новоселівка відбувся тематичний мітинг-реквієм з покладанням живих квітів до підніжжя пам’ятних знаків за участю Черкаського селищного голови, старости сіл та голови ветеранської організації, а  учасники заходу провели акцію пам’яті «Квітка пам’яті», облаштувавши територію біля пам’ятника  власноруч створеними червоними маками. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь