Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народний танцювальний колектив "Батерфляй" звітує перед громадою

Дата: 09.05.2017 23:03
Кількість переглядів: 712

Фото без опису           Фото без опису

Фото без опису           Фото без опису

29 квітня, саме в міжнародний День танцю, глядацька зала і сцена Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру були переповнені тими, хто не уявляє свого життя без музики, хто йде по життю танцюючи, хто не може втриматися, коли чує музичний ритм і, не маючи змоги протистояти покликові душі, робить невимушені па.

Народний танцювальний колектив «Батерфляй» Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру протягом багатьох років створював свій неповторний світ, напрацьовував репертуар. За час існування колективу було проведено багато виступів на різних концертах та майданчиках. Учасники ансамблю неодноразово брали участь у районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах, Міжнародних фестивалях, де завжди посідали призові місця, були багаторазовими чемпіонами України, лауреатами та володарями Гран Прі і відзначалися Почесними грамотами та кубками:

Перше, що відразу відчувалось під час концерту, - це неймовірна доброзичливість і приємна атмосфера глядацької зали. Взагалі було таке враження, що глядачі та учасники ансамблю - одна сім'я, тому й вечір був теплим та радісним. Всі виступи проходили під бурхливі оплески. Це було справжнє свято танцю. Три години промайнули непомітно, на одному диханні.

На святі були представлені різнопланові танцювальні композиції: ліричні й жартівливі, сповнені бадьорості та любові, патріотичні. Учасники танцювального колективу «Батерфляй» були однаково сильні у всіх хореографічних жанрах. Особливу увагу заслуговували такі актуальні сьогодні патріотичні композиції, як "Україна", зворушливий  і завжди юний  «Вальс», дебютний танець «Ми-юні та бадьорі»  підкорив усіх глядачів.

    Тетяна Володимирівна Попова, керівник колективу, знайшли підхід до кожної дитини, навчили танцю як малечу, так і вже дорослих юнаків та дівчат, робила усе, щоб діти максимально проявили усі грані свого таланту в Чернігові, Бердянську, Полтаві, Києві, відвідали найцікавіші місця нашої країни.

    Із привітальними словами до учасників свята звернувся секретар Черкаської селищної ради Олексій Сергійович Кривоконь, який звернув увагу на те, що не так легко, як це на перший погляд здається, організувати творчий концерт чи то інше свято для певного кола гостей. Насправді це чимала кількість зусиль всього творчого колективу, репетиції, розуміння і підтримка батьків, а головне - бажання досягти високого рівня.

    Начальник відділу культури та туризму селищної ради Валентина Миколаївна Гавриш наголосила, що в поточному році  аматорський творчий колектив «Батерфляй» підтверджує звання народного і цей звітний творчий концерт - ще одне підтвердження майстерності та популярності  танцювального колективу «Батерфляй». Скарбниця хореографічного мистецтва колективу, яка кожен рік поповнюється новими популярними зразками, відкрила таємницю процесу розвитку хореографічного мистецтва  батерфляївців, який не припиняється тому, що  танці в Черкаському – це емоційна насолода, що розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу, піднімають настрій, який  не тільки відображає життя, а й сам є життям.  

   Запальні танці, дитячі посмішки та настрій неймовірного єднання - ось що   можна сказати про свято. Це був неймовірний день, сповнений сюрпризів, подарунків, емоцій і несподіванок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь