Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Січня, 2019 р., 11:34
Науково-дослідницька діяльність учнів– шлях до формування наукової еліти Черкаської громади
17 Січня, 2019 р., 15:34
              17 січня 2019 року в приміщенні Черкаського базового історико-культурного інформаційного  центру відбулося бговорення Перспективного плану розвитку громади на 2019-2021 роки за участі працівників та членів виконавчого комітету, депутатів селищної ради, працівників підприємств, установ, організацій громади, активних жителів селища. Під час обговорення голова Черкаської селищної ради Падалка С.В. проінформував про досягнення і здобутки за 2016-2018 роки та подальші перспективи розвитку громади. На обговорення подано та схвалено низку проектів серед яких  проекти "Капітальний ремонт автомобільних доріг в смт. Черкаське",  "Будівницвто Центру надання адмінстративних послуг" тощо.
14 Січня, 2019 р., 11:24
Відповідно до розпорядження Командувача об’єднаних генерал-лейтенанта Сергія Наєва сил підрозділом Національної поліції України, спільно з представниками Національної гвардії України зі складу Обєднаних сил з метою стабілізації криміногенної обстановки, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, запобігання терористичним проявам, виявлення та встановлення осіб причетних до діяльності незаконних збройних формувань 11.01.2019 на території м. Лисичанськ Луганської області проведено оперативно-профілактичні заходи.  Силами нарядів НПУ та НГУ здійснено перевірку 524 осіб та 220 транспортних засобів.
14 Січня, 2019 р., 11:24
Снігові замети та ожеледиця ускладнили рух дорогами Донеччини та Луганщини.
14 Січня, 2019 р., 11:22
Режим Володимира Путіна під приводом надання "братської допомоги" дестабілізує інші країни, тим самим відволікаючи увагу свого населення від все більш зростаючих економічної та соціальної криз в РФ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь