Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Грудня, 2018 р., 08:27
На Донеччині проводиться системна робота щодо забезпечення умов для гідного розвитку та становлення молоді. Так, в різних куточках нашого регіону відкрито 18 сучасних опорних шкіл, які надають кожній дитині рівний доступ до якісного навчання.
05 Грудня, 2018 р., 08:26
Донецька область першою серед регіонів України долучилась до електронної системи публічних закупівель. Протягом останніх трьох років, незважаючи на складні обставини, в області впроваджуються пріоритетні реформи, започатковані на рівні держави. За окремими напрямами Донецька область активно реалізує пілотні проекти. Наприклад, Донеччина першою серед інших регіонів долучилася до електронної системи публічних закупівель і зекономила близько 2 млрд. бюджетних коштів. Це принциповий момент для забезпечення довіри населення, прозорості влади та її ефективності.
05 Грудня, 2018 р., 08:26
У Донецькій області відбувається активне поліпшення соціально-економічного стану регіону, а також підтримка малого бізнесу.
03 Грудня, 2018 р., 10:03
«Здійснюємо реформу –
26 Листопада, 2018 р., 08:42
  Сьогодні особливо гостро стоїть проблема виховання здорової молоді. Ми добре знаємо, що здоров’я - найбільша людська цінність, яку, на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу, відпушеного нам природою. 24 листопада в Олександрівському молодіжному центрі "Ініціатива" відбулося спортивне свято " Ми проти шкідливих звичок". Мета свята + виховати любов до фізкультури та спорту, розвивати фізичні уміння та навички,запобігати шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров’я В програмі свята були проведені спортивні змагання та перегляд виховного відео.Учасники свята з задоволення взяли участь в змаганнях і були нагороджені медалями та почесними грамотами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь