Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Січня, 2017 р., 22:34
13.01.2017 року відбулася нарада керівників структурних підрозділів Черкаської селищної ради, на яку були винесені і розглянуті наступні питання:
15 Січня, 2017 р., 22:33
11-12 грудня 2017 року для ініціативних жителів Черкаської громади відбувся тренінг з «Побудови діалогу, картування громади, написання проектних заявок і фандрайзингу». Тренінг проводився під керівництвом О.Бакун. У тренінгу прийняли участь 27 активістів громади.
10 Січня, 2017 р., 15:40
06.01.2017 року у Черкаській селищній раді відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів, на якій затвердили план роботи на 2017 рік.
10 Січня, 2017 р., 14:39
Нещодавно ми, вчителі-словесники Черкаської об'єднаної громади, зібралися на засіданні методоб’єднання (керівник Романюк Г.П.). Воно допомогло кожному вчителю зорієнтуватися у строкатому плані методично-наукової літератури, використовувати досвід колег, колективно розв'язувати навчальні проблеми, а загалом, підвищувати свій професійний рівень.
06 Січня, 2017 р., 12:15
                             Праціівники, діти та батьки  загальноосвітніх шкіл,  ДНЗ  та  закладів культури  селищної ради  взяли участь в акції "Привітай  солдата   з Новорічними святами",  зібравши  новорічні подарунки, сувеніри та  вітальні  різдвяні листівки  для воїнів-захисників, які в даний час знаходяться на бойових позиціях та захищають наш спокій.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь