Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Січня, 2017 р., 10:01
В чарівну ніч 13 січня «Батерфляй» вирушив до Полтави, цікавого на історичні події, визначні історичні постаті, фольклор та етнографію міста, на міжнародний фестиваль - конкурс «Гоголівськими стежками». Дуже довгим було очікування результатів,та й діти втомилися, бо ніч були в дорозі.  Очікування було хвилююче та дуже емоційне - перше місце та сертифікат на участь у міжнародномуфестивалі влітку у м.Кітен, що в  Болгарії, - ось результат виступу «Батерфляй»! Емоції переповнюють! Нехай знають наших талановитих аматорів з Черкаського!  
23 Січня, 2017 р., 10:19
 21 січня 2017 року в рамках проекту «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України» був проведений тренінг «Просування ідеї гендерної рівності та прав людини в контексті реалізації реформи децентралізації в Донецькій області»  Тренінг пройшов за участю  активних жінок Черкаської ОТГ, координатора проекту пані Ксенії та тренера проекту, представника громадської організації «Вісь» Дубини Світлани ( м. Вінниця).   Під час тренінгу була створена дієва психологічна атмосфера, яка сприяла розкриттю власних здібностей та ініціатив, а також розширенню знань жінок громади з даного питання. Заняття  спонукало  до мобілізації жіночих груп самодопомоги щодо реалізації громадських проектів через участь у програмі малих грантів на реалізацію соціальних, освітніх та інфраструктурних ініціатив, розробки й впровадження місцевих бюджетів і стратегій розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь