Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Травня, 2019 р., 09:36
18 травня в нижньому парку м. Бахмут відбулося урочисте святкування Дня Європи. У цей день Бахмут зустрів делегації з  усіх міст, районів та об’єднаних громад Донецької області. Делегація Черкаської громади представляла Польщу – яскраву  країну з неймовірною архітектурою, історичними площами міст, замками і палацами, де ревно оберігають свої традиції, звичаї та фольклорне надбання. Народний танцювальний колектив «Батерфляй» та народний вокальний ансамбль «Перлина» Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру своїми художніми номерами дали змогу всім глядачам відчути драйв та енергію польських фестивалів, а цікава фотозона-презентація Польщі та виставка декоративно-ужиткового мистецтва нікого не залишили байдужими!
16 Травня, 2019 р., 15:50
Навесні багато свят, не лише професійних, а й загальнолюдських – близьких всім і кожному. До таких свят відноситься Міжнародний день сім’ї та День Матері. 15 травня 2019 року в Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі до цих свято було проведено театралізовану конкурсну програму. Юні таланти найщирішими словами і художніми номерами вітали своїх матусь!  А гарним манерам малят навчали Мері Поппінс та міс Ендрю. Були проведені веселі конкурси та ігри. Кульмінацією свята стала «Казка на новий лад «Теремок», яку підготували учасники театрального гуртка «Фантазія» (кер. Я. С. Остапюк). Малята старанно готувалися до свого виступу: вивчали ролі, готували декорації та театральні костюми. Гучними оплесками батьки зустрічали кожен виступ артистів. Раділа душа за хист юних вихованців гуртків центру. А по завершенні діти взяли участь у майстер – класі «Серце для матусі». Також всі учасники заходу були нагороджені грамотами та солодкими призами.
16 Травня, 2019 р., 15:01
В Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаської селищної ради  при відділенні надання адресної натуральної допомоги діє пункт прокату, який створено для надання громадянам послуг з прокату технічних засобів реабілітації з метою усунення обмежень життєдіяльності  та підтримки соціальної незалежності громадян ,які частково або повністю втратили рухому активність у зв’язку з  похилим  віком чи хворобою.В пункті прокату на теперішній час в наявності є ходунки,милиці та палиці. Послуги з прокату  безкоштовно надаються особам, які  перебувають  на обліку   територіального центра, звернулись до пункту прокату та уклали відповідний договір.  Термін , на який видається засіб реабілітації, узгоджується сторонами у договорі. За згодою сторін  користування засобом реабілітації може бути продовжене на новий термін.
14 Травня, 2019 р., 09:32
13 травня 2019 року в с. Маячка Черкаської об'єднаної громади відбувся мітинг-реквієм біля пам'ятного знаку, загиблим в бою, п’ять років тому, десантникам 95-ї Житомирської десантно-штурмової бригади.  У пам’ятному заході взяли участь секретар Черкаської селищної ради Олексій Кривоконь, керівник апарату Черкаської селищної ради Світлана Петрусенко, староста Олександрівського старостинського округу Олексій Фальченнко,представники 95-ї Житомирської десантно-штурмової бригади та Слов’янського об’єднаного військового комісаріату, працівники Черкаської селищної ради, громадськість, учнівська молодь.  Всі присутні згадали ті моторошні події 2014 року та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців, які віддали власне життя у боротьбі за українську державу, увійшовши в безсмертя. Після завершення мітингу-реквієму, присутні поклали до підніжжя пам’ятного знаку живі квіти та вінки.
13 Травня, 2019 р., 12:12
До відома жителів  Черкаської селищної ради!
10 Травня, 2019 р., 13:25
       З нагоди Дня Перемоги   працівники Територіального центру  соціального обслуговування та надання соціальних послуг Черкаської селищної ради  зі словами подяки  та подарунками  відвідали учасника ВОВ Кулєшова  Миколу Тимофійовича , який проживає в с. Олександрівка   та знаходиться на обслуговуванні в Територіальному центрі, побажали щастя, сімейного затишку, здоров`я та благополуччя. Ми у вічному боргу перед вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю.
10 Травня, 2019 р., 11:07

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь