Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Липня, 2019 р., 10:51
6 липня 2019 року Черкаська об’єднана територіальна громада гучно та з розмахом відсвяткувала Івана Купала. На пляжі біля річки Сухий Торець на гуляння зібралась рекордна кількість глядачів – мешканців громади, та гостей із різних куточків Слов’янщини.
29 Червня, 2019 р., 15:04
     28 червня 1996 року Верховна Рада України від імені Українського народу, спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основі здійсненого українською нацією права на самовизначення, прийняла Конституцію – Основний Закон України.
24 Червня, 2019 р., 12:38
          21 червня в публічній бібліотеці Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників закладів культури Черкаської селищної ради.  На семінарі обговорювалися питання процесу перетворення бібліотек на культурні медіапростори у поєднанні з традиційними формами обслуговування з урахуванням потреб користувачів. 
24 Червня, 2019 р., 11:50
24 червня для Черкаської об’єднаної територіальної громади назавжди став трагічним  та жалобним днем. Саме  в цей  день, 2014 року біля с. Новоселівка під час виконання завдання з встановлення апаратури з метою організації моніторингу простору та фіксації фактів порушення Плану мирного врегулювання конфлікту на сході України проросійськими терористами із пересувного зенітно-ракетного комплексу було збито вертоліт МІ-8. Загинуло  9 осіб.
20 Червня, 2019 р., 14:27
24 червня 2014 року в селі Новоселівка Черкаської ОТГ під час виконання завдання з встановлення апаратури з метою організації моніторингу простору та фіксації фактів порушення Плану мирного врегулювання конфлікту на сході України проросійськими терористами із пересувного зенітно-ракетного комплексу було збито вертоліт МІ-8. Загинуло  9 осіб.
17 Червня, 2019 р., 10:34
В закладах культури Черкаської ОТГ відбулися заходи до Дня батька
07 Червня, 2019 р., 09:50
Впровадження сучасних педагогічних технологій логіко- математичного розвитку дошкільнят

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь