Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2018 р., 16:12
Ми, жителі села Прелесне та хутора Воровського, висловлюємо слова подяки справжнім чоловікам, які відгукнулись на нашу біду.
28 Березня, 2018 р., 16:05
Громадська організація «СПІЛКА АКТИВНИХ ГРОМАДЯН ПРИВІЛЛЯ» та Програма розвитку ООН (Проект «Громадська безпека та соціальна згуртованість») запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах Мікропроекту «Інтелектуальні камери — запорука безпеки Черкаської громади» за адресою: Донецька область, Слов'янський район, Черкаська ОТГ. Перелік робіт: закупівля обладнання відеокамер (4 шт.) та їх установка, створення системи відеонагляду, збереження інформації на носій, роботи з пусконалагоджування, роботи з побудови мережі доступу к Інтернет, послуги по виділенню каналу звязку. Підрядники повинні мати досвід проведення робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 84160, Донецька область, Слов'янський район, с. Привілля, вул. Центральна, буд.25. Надані пропозиції повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 11.00 години 17 квітня та повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття. Надані пізніше встановленого терміну пропозиції не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Відкриття тендерних пропозицій відбудеться об 11 годині 18 квітня 2018 року у присутності наявних учасників тендеру за адресою: 84160 Донецька область, Слов'янський район, с. Привілля, вул. Центральна, буд.25. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: +380995005523 керівник проекту Романюк Роман, +380955217500 голова ГО Шнурко Юлія Олександрівна
28 Березня, 2018 р., 11:45
Наша школа має не так багато можливостей, але головне – більшість із нас розуміє, що світ тримається на добрих та гарних вчинках. Тому ми не просто говоримо про добро та чекаємо його від інших, ми реально діємо, намагаємося зробити світ кращим своїми добрими, корисними справами. Так нещодавно в рамках проекту «Якщо не ми, то хто» в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІ ступенів була проведена акція «Подаруй дитині радість». Зібрані солодощі, одяг, іграшки передані дітям з реабілітаційного центру  сел. Семенівка та дітям-сиротам  з Слов’янської дитячої  лікарні. Маємо надію, що вогник милосердя, доброти, який загорівся в серцях  наших учнів, горітиме протягом усього їхнього життя. 
28 Березня, 2018 р., 11:30
18 березня футбольна команда дівчат КДЮШ «Колос» Черкаської ОТГ взяла участь у Відкритому чемпіонаті Донецької області з футзалу серед дівчат у        м. Сіверську й стала срібним призером. Вітаємо наших дівчат з перемогою і бажаємо ще вищих спортивних успіхів. Команду підготували тренери: Березнєва О.М. та Гусякова Л.О.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь