Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Серпня, 2020 р., 12:00
Громада вітає кращих випускників
23 Серпня, 2020 р., 11:00
23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України, біля Центру безпеки громадян відбулася урочиста церемонія підняття Синьо-жовтого стяга, що є символом нашої країни, втіленням честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
20 Серпня, 2020 р., 16:06
Рятувальники закликають: відпочивайте на День Незалежності безпечно!
20 Серпня, 2020 р., 13:37
Нехтування елементарними правилами пожежної безпеки залишається однією з основних причин виникнення пожеж. Не рідко причиною пожежі є дитячі пустощі з вогнем.   На жаль, батьки в повсякденних турботах у більшості випадків не приділяють достатньої уваги та часу вихованню у дітей обережного поводження з вогнем, часто залишають їх без нагляду, що не рідко призводить до виникнення пожежі внаслідок дитячих пустощів з вогнем. Дорослі часто забувають, що дітям притаманна дитяча допитливість. Сірники, запальнички, газові і електричні прилади викликають підвищений інтерес у дітей. Не розуміючи яку небезпеку приховує в собі вогонь, дитині нічого не варто запалити сірника, сидячі на ліжку або в кріслі, увімкнути у електромережу праску або іншими електроприлади, відкрити газову горілку.
19 Серпня, 2020 р., 09:32
Автоматичне призначення пенсії – це сервіс вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку. При цьому немає необхідності додатково звертатись та особисто відвідувати органи Пенсійного фонду. 
19 Серпня, 2020 р., 08:21
Слід відмітити, що упродовж  вихідних рятувальники ліквідували 16 пожеж із них 14 сухої трави та стерні. Так, поблизу села Маяки, с. Хрестища, сел. Билбасівки, с. Макатихи, с. Райгородок, с. Оріхуватки, с. Донецьке, с. Сидорове та між с. Рай- Олександрівкою та м. Миколаївкою. Загальна площа пожеж склала 73,23 Га.
13 Серпня, 2020 р., 14:36
Рятувальники вкотре застерігають: нехтування правилами безпеки під час відпочинку на воді з високою вірогідністю може стати причиною трагічних наслідків. Підтвердженням тому є тривожна статистика, яка не лякає відчайдухів. Хоч серпень і не тішить традиційно літньою спекою, проте у перерві між дощами і похолоданням люди знаходять час скупатися на місцевих річках чи озерах. Оскільки останні у більшості не обладнані рятувальними постами та не пристосовані до безпечного відпочинку, наслідки не змушують на себе довго чекати.
12 Серпня, 2020 р., 16:17
Рятувальники закликають не палити суху траву та стерню!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь