Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Червня, 2020 р., 09:34
Протягом травня 2020 року відбувався І Міжнародний дистанційний конкурс «Мистецтво без обмежень», в якому брали участь більше ніж 1400 учасників з 7 країн світу. За результатами оцінювання конкурсних відео в номінації "Інструментальне мистецтво" учні школи мистецтв смт Черкаське Гладченко Микола та Суббота Наталія стали Лауреатами  ІІ ступеня , Кузнецов Євген - Лауреатом  ІІІ ступеня! В номінації "Вокальне мистецтво" Дубіна Софія та Фальченко Поліна - Лауреати ІІІ ступеня. А Калашникова Милана нагороджена Сертифікатом учасника конкурсу.   Викладачі  школи Селіверстов С.А.,Калашникова Н.В.,Фальченко Г.В. та Звягіна А.О. отримали Подяки за підготовку Лауреатів та високий професіоналізм. Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог!
13 Травня, 2020 р., 14:38
13 травня 2020 року відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим військовослужбовцям 95-ї Житомирської десантно-штурмової  бригади, які героїчно загинули в ході ведення бойових дій під час АТО в с. Маячка. У пам’ятному заході взяли участь староста Олександрівського старостинського округу Олексій Фальченко, начальник відділу культури та туризму Ярослав Батан та представники закладів культури Черкаської селищної ради. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців, які віддали власне життя у боротьбі за українську державу, увійшовши в безсмертя.
10 Травня, 2020 р., 15:10
      У 2020 році День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні припали на період, коли вся країна знаходиться на карантині. Тому відзначення цих пам’ятних дат пройшло у незвичному форматі – переважна більшість заходів та привітань відбувались онлайн. Висловлюючи повагу усім борцям проти нацизму та в пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, також пройшли покладання квітів до братських могил та обелісків на території громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь