Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Жовтня, 2020 р., 09:47
        Відповідно до Указу Президента України щороку 1 жовтня в країні відзначається День ветерана та День людей похилого віку – день тих, у кого за плечима багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Адже це люди, найбільше багатство яких - знання, уміння та мудрість.
27 Вересня, 2020 р., 18:00
         Щорічно 27 вересня у світі відзначають Всесвітній день туризму, що має на меті популяризацію туризму. Так, у 2020 році темою заходів у закладах культури громади став розвиток сільського туризму. Привільська сільська бібліотека разом зі своїми активними користувачами долучилась до всіх туристів світу, та відзначила це свято вирушивши в подорож по туристичним станціям. Так на зупинці "Секрет рюкзака" діти дізналися які речі необхідно покласти в рюкзак перед походом. Зупинка "Прогноз погоди" - розповіла яка буде погода на підставі народних прикмет. І який же похід без багаття? Тож остання зупинка подорожі мала назву "Багаття за всіма правилами". Завершився захід конкурсом "Туристичні загадки". Діти з задоволенням їх відгадували та отримували за правильну відповідь солодощі.
24 Вересня, 2020 р., 10:35
Дитина з ООП в центрі уваги фахівців громади
24 Вересня, 2020 р., 10:25
Неформальна освіта педагога – навчання з задоволенням!
22 Вересня, 2020 р., 09:00
Міжнародний День Миру був заснований в 1981 році резолюцією 36/67 Генеральної Асамблеї ООН про визнання її днем, присвяченим зміцненню ідеалів миру як всередині країн, так і між усіма націями та народами. 2002-му році Президент України підписав Указ №100/2002 від 05.02.2002, яким проголосив 21 вересня Національним Днем Миру. Саме з цієї нагоди у  закладах культури Черкаської об’єднаної громади пройшла культурно-мистецька акція «Діти громади за мир!»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь